CASA ROMA

Prezenta pe piata romaneasca inca din 1997, CASA ROMA are  magazine de prezentare si desfacere in Otopeni – 1500mp si  Saftica- 1800 mp.

CASA ROMA are relatii comerciale cu peste 120 de firme italiene, cu traditie indelungata si o vasta experienta pe piata europeana de mobilier si accesorii pt. locuinte, birouri, hoteluri.

Ne mentinem in continuare pozitia incontestabila de a oferi produse de cea mai buna calitate cu design italian deosebit, cele mai competitive preturi de pe piata, precum si consultanta specializata conform oricarei cerinte.

Produsele comercializate de CASA ROMA sunt confectionate din materiale de calitate europeana, cu sisteme ergonomice, urmarind in acelasi timp imbinarea dintre functionalitate si ultimele tendinte ale pietei. Modelele noastre devin unice prin eleganta si rafinament.

Intreaga echipa CASA ROMA este tanara si ambitioasa si este formata numai din arhitecti, designeri de interior si ingineri din industria lemnului, care isi vor oferi serviciile de consultanta gratuit in vederea amenajarii oricarui spatiu.

Ce servicii va ofera CASA ROMA?

Transportul este gratuit pentru orasele Bucuresti si zona limitrofa.

Montajul este asigurat gratuit pentru toata tara de catre echipe de tehnicieni de cea mai inalta calificare, care vor solutiona rapid cele mai complexe proiecte.

  • PROIECTARE

    Avem un background puternic în design, abilitatile noastre unice si experienta ne permit sa venim mereu cu solutii creative care formează armonii perfecte între formă și funcție menținând în același timp cele mai înalte niveluri ale standardului estetic. Asadar, avem placerea sa va informam ca intreaga echipa CASA ROMA este formata din designeri si arhitecti de interior, care va vor oferi Gratuit serviciile de consultanta privind amenajarea si mobilarea casei Dumneavoastra!

  • TRANSPORT

    La CASA ROMA înțelegem nevoile clientului! Etapele dezvoltării conceptului CASA ROMA si planificarea se află în centrul proiectelor noastre de succes. Noi avem grija pentru a ne asigura ca toate măsurile necesare sunt luate pentru a produce rezultate exemplare de fiecare dată. Transportul si montajul mobilierului CASA ROMA este Gratuit pentru orasele Bucuresti si Timisoara si zonele limitrofe ale acestora! Echipele noastre de montaj sunt formate din montatori profesionisti, cu experienta in industria lemnului.

  • GARANTIE

    Toate produsele CASA ROMA beneficiaza de garantie 2 ani, impotriva oricarui defect derivat din vicii ascunse de fabricatie. Pentru mai multe detalii, relatii in magazine.

Descopera CASA ROMA printr-o vizita la unul din showroomurile noastre.
MAGAZINE
butonsuna pus in footer.php
jasa seo